Acties en blog

Hogazon verbreedt dienstverlening met overname Vital Timmermans

Hogazon-vital-timmermans

Met de overname van alle bedrijfsactiviteiten en de medewerkers van Vital Timmermans in Yerseke breidt Hogazon het aanbod in Zeeland verder uit. Hogazon uit Vlissingen is bekend om de kwalitatief hoogstaande kunststof kozijnen, dakkapellen en zonwering. "Door de toenemende vraag naar onze producten, zochten wij uitbreiding in Zeeland. We herkenden bij Vital Timmermans hetzelfde streven naar kwaliteit. Toen bleek dat ook het productenpakket perfect aansloot bij ons bestaande aanbod, was de keuze snel gemaakt."

Cas Hoetelmans, directeur van Hogazon, is blij dat hij met zijn bedrijf deze stap kan maken. Met Vital Timmermans, vanaf heden Hogazon | Vital Timmermans, lijft hij een mooi, gerenommeerd bedrijf in. "Vital Timmermans is al ruim 21 jaar een begrip in Yerseke en omstreken. Het bedrijf blinkt uit op het gebied van zonwering, garagedeuren en woninginrichting. Wij voegen hier vanuit Hogazon nu ons assortiment kunststof kozijnen aan toe", legt hij uit. "Gelijktijdig verruimen we ook in Vlissingen ons aanbod. We zetten de kennis en ervaring van Vital Timmermans in en voegen daar garagedeuren en een deel woninginrichting toe aan het assortiment. Daarmee wordt onze dienstverlening op beide vestigingen verbreed."

Op dezelfde voet verder

Hoetelmans benadrukt dat bestaande klanten weinig van deze overname zullen merken. "We blijven werken met dezelfde professionele medewerkers op dezelfde locatie. Nieuwe klanten kunnen voortaan makkelijker lokaal terecht. Zowel in Vlissingen als Yerseke hebben we mooie, goed uitgeruste showrooms waar belangstellenden op hun gemak kunnen rondkijken. Onze medewerkers staan voor onze klanten klaar om ze deskundig te adviseren en begeleiden bij hun aankoop. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier samen een mooie en zonnige toekomst tegemoet gaan, met en voor onze klanten."

 HOGAZON - PRESIDENT ROOSEVELTLAAN 735 , 4383 NG VLISSINGEN, T: 0118 418 477, WWW.HOGAZON.NL

HOGAZON | VITAL TIMMERMANS - MARIJKELAAN 94, 4401 GK YERSEKE, T: 0113 573 049 , WWW.VITALTIMMERMANS.NL

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.hogazon.nl/

Openingstijden

Hogazon Vlissingen
Di. t/m vrij.
08:30 - 17:00
Za.
10:00 - 12:30
Hogazon Yerseke
Di. t/m vrij.
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Za.
09:00 - 12:00
Hogazon Biervliet

Ma. t/m vrij.

09:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Za.

Op afspraak

Copyright © hogazon.nl - Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites