Toevoeging in assortiment Hogazon Vital Timmermans

vitaltimmermans-locatie

In juni 2019 is Vital Timmermans in Yerseke overgenomen door Hogazon in Vlissingen. Een mooie samenwerking met een uitgebreid assortiment op twee locaties.

In Yerseke was tot op heden een deel van de showroom ingericht voor binnenstoffering, zoals vloeren en gordijnen. Door onder andere gebrek aan voldoende gekwalificeerd personeel hebben wij helaas besloten om de binnenstoffering niet meer aan te bieden. Dit geeft ons wel de ruimte om, net als in Vlissingen, een mooi assortiment aan kozijnen (Gayko en Knipping) te laten zien. Uiteraard blijven wij voor u gewoon het vertrouwde adres voor buitenzonwering, overkappingen, horren en garagedeuren. De komende maanden werken wij hard aan een nieuwe inrichting van onze showroom om deze rond de jaarwisseling feestelijk te kunnen openen. Dan bent u van harte welkom om onze kozijnen te bekijken. Tijdens de verbouwing zijn wij uiteraard gewoon open om u te woord te staan en te helpen.

Voor u als trouwe en nieuwe klant staat de koffie of thee altijd klaar.

Namens team Hogazon Vital Timmermans

Algemene voorwaarden
In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN (voor kozijnen) en/of ROMAZOVOORWAARDEN (zonwering, overkappingen en garagedeuren) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank en te vinden op onze website.

Actievoorwaarden
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites