Acties en blog

Toevoeging in assortiment Hogazon Vital Timmermans

vitaltimmermans-locatie

In juni 2019 is Vital Timmermans in Yerseke overgenomen door Hogazon in Vlissingen. Een mooie samenwerking met een uitgebreid assortiment op twee locaties.

In Yerseke was tot op heden een deel van de showroom ingericht voor binnenstoffering, zoals vloeren en gordijnen. Door onder andere gebrek aan voldoende gekwalificeerd personeel hebben wij helaas besloten om de binnenstoffering niet meer aan te bieden. Dit geeft ons wel de ruimte om, net als in Vlissingen, een mooi assortiment aan kozijnen (Gayko en Knipping) te laten zien. Uiteraard blijven wij voor u gewoon het vertrouwde adres voor buitenzonwering, overkappingen, horren en garagedeuren. De komende maanden werken wij hard aan een nieuwe inrichting van onze showroom om deze rond de jaarwisseling feestelijk te kunnen openen. Dan bent u van harte welkom om onze kozijnen te bekijken. Tijdens de verbouwing zijn wij uiteraard gewoon open om u te woord te staan en te helpen.

Voor u als trouwe en nieuwe klant staat de koffie of thee altijd klaar.

Namens team Hogazon Vital Timmermans

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.