Gayko Zeeland

Gayko Kunststof Kozijnen

 

Verhoogde duurzaamheid

Sterk en degelijk
Kunststof kozijnen worden steeds zwaarder belast, door onder andere het HR++ glas. Een gewicht van 130kg in een kozijn is zeker geen uitzondering.
De scharnieren moeten dit gewicht opvangen, wat voor de meeste scharnieren gelukkig geen probleem is. Maar, hoe zitten deze scharnieren in het kunststof bevestigd?
Om er zeker van te zijn dat deze bevestiging na verloop van jaren geen problemen gaat veroorzaken heeft Gayko een nieuw technologie ontwikkeld: Gayko ESP. Deze (1) zwaarder worden belast dan traditionele kozijnen. En daar durft Gayko dan ook garantie op te geven: Maar liefst 15 jaar garantie op het uitscheuren van het hang- en sluitwerk, wat bij geen enkele andere fabrikant van kunststof kozijnen wordt gegeven!

Makkelijk bedienbaar
De kunststof kozijnen van Gayko zijn uitgerust met toptechnologie, maar blijven opvallend licht bedienbaar. Door de gepatenteerde technologie GaykoGVS treedt er minder slijtage op en is er weinig inspanning nodig bij het openen en sluiten van de ramen.

Betere veiligheid

Altijd veilig
Kunststof kozijnen hebben nog een duidelijke, extra functie: Veiligheid. Deze veiligheid komt door het veiligheidssysteem GaykoSafeGA©. Dit systeem bevat de gepatenteerde technologieën GaykoESP en GaykoGVS. Hogazon adviseert dit uitgebreide veiligheidssysteem toe te passen op in ieder geval de ramen op de begane grond en de ramen boven een uitbouw of plat dak.

Keurmerken
De kunststof kozijnen van Gayko zijn uitgebreid getest door externe partijen: SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) heeft onder andere getest op kwaliteit, functionaliteit en inbraakwerendheid. 
Daarnaast hebben de kunststof kozijnen de KOMO kwaliteitszegel én het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Veiligheid gegarandeerd dus.