Nieuws

Klaar voor de toekomst

- Hogazon vernieuwt wagenpark -

Deze week heeft Hogazon het vernieuwde wagenpark in gebruik genomen. In samenwerking met Auto Poppe en Conversion te Vlissingen hebben deze voertuigen een nieuwe frisse look gekregen. Met het vernieuwde wagenpark is Hogazon weer geheel klaar om u ook in de toekomst blijvend van kwaliteit te voorzien.  

Nieuwe beoordeling ontvangen

Hogazon heeft een uitgebreide klantenkring op Walcheren en de Bevelanden. 
Met enige regelmaat plaatst een klant een beoordeling op de Facebookpagina van Hogazon.

Wij zijn trots om deze beoordeling met u te kunnen delen:


De voordeur die Hogazon heeft geplaatst bij familie Kole te Middelburg is deze:

 
Deze voordeur heeft Hogazon geplaatst in Middelburg
 

Plaatsing Windschermen in Veere

Hogazon heeft in Veere een windscherm geplaatst van ruim 14 meter.
De windschermen, uitgevoerd met gehard glas, zijn gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een onderhoudsvrij windscherm wat geen last heeft van de weersinvloeden.
De antraciete structuurlak past goed bij de rest van de tuin.

Het windscherm is een afscheiding tussen het terras en de watergang, zodat de kleinkinderen veilig kunnen spelen. 

Ontdek ons ijzersterk kozijn!

Ongeluk: auto in voortuin in Vlissingen
Hogazon heeft vandaag een ludieke marketingactie uitgevoerd in Vlissingen. In de voortuin van het pand aan de President Rooseveltlaan staat een zwaar beschadigde auto tegen een aantal kozijnen aan. De tekst op een groot, rood  spandoek illustreert de actie: “Ontdek ons ijzersterk kozijn” 

“Met het plaatsen van de zwaar beschadigde auto, willen we laten zien hoe sterk onze kunststof kozijnen zijn”, aldus Naser Assaf, eigenaar van Hogazon. Lachend antwoord hij op de vraag of de kozijnen echt zo sterk zijn: “Bezoekers mogen gerust met inbrekersgereedschap in onze showroom aan de slag.”

Veiligheid
Volgens  Assaf is inbraakveiligheid van kunststof kozijnen steeds belangrijker. De traditionele kozijnen (hout en kunststof) kunnen binnen 10 seconden vanaf buiten geopend worden. “Steeds meer mensen beseffen dat en kiezen daarom voor ijzersterke kozijnen van Gayko”, vult vestigingsleider Jelle Meijer aan. 

Blikvanger
De auto blijft de komende periode staan als blikvanger in de voortuin van Hogazon. Nieuwsgierige bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de auto, die overigens uit voorzorg helemaal is leeggehaald.