Actie: € 300,00 korting per knikarmscherm

Knikarm_FB800-11-april-2023

Grijp nu uw kans en profiteer van € 300,00 korting per knikarmscherm. Maak snel een afspraak met onze gecertificeerde zonwering adviseurs zodat u tijdig kunt genieten van uw tuin of balkon. Wees er op tijd bij, want deze actie loopt van 8 April tot en met 31 mei 2024. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Optimaal genieten van uw terras

Geniet optimaal van de zonnige maanden op uw terras met een zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd. Hiermee kunt u heerlijk in de frisse buitenlucht ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op uw tuin. Daarnaast biedt het scherm bescherming tegen de zonnestralen, waardoor uw terras koeler blijft en uw meubels worden beschermd tegen verkleuring.

Bescherming tegen schadelijke UV-straling

Naast bescherming tegen inkijk en verkleuring van meubels, biedt terraszonwering ook bescherming tegen schadelijke UV-straling. Te veel blootstelling aan deze straling kan namelijk leiden tot huidkanker. Onze gecertificeerde zonwering adviseurs kunnen u informeren over het juiste zonnescherm en zonweringdoek om u te beschermen tegen schadelijke straling.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige aanbieding van Hogazon. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

In actie voor KWF: voor elke verkochte meter acryldoek wordt € 0,05 gedoneerd door Tibelly (onze leverancier van de zonweringdoeken) aan KWF kankerbestrijding. Hiermee helpt u bij het mogelijk maken van onderzoek naar huidkanker.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.