Actie: Hogazon Premie bij Aanschaf van Kunststof Kozijnen en Deuren

Bij Hogazon weet u zeker dat u kiest voor de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen en deuren. Wij bieden u niet alleen hoogwaardige kwaliteit producten, maar ook nog eens een aantrekkelijke Hogazon premie. Deze actie loopt tot en met 31 december 2023, dus wees er snel bij en profiteer van deze kans om uw woning te voorzien van de beste kunststof kozijnen en deuren.

Hogazon premie bij aanschaf van kunststof kozijnen en deuren

Als u kiest voor de aanschaf van kunststof kozijnen en deuren bij ons, dan krijgt u nu ook nog eens een aantrekkelijke Hogazon premie. Deze premie ontvangt u voor elke vierkante meter kunststof kozijn dat u door ons laat plaatsen. U ontvangt maar liefst € 25,00 per vierkante meter. Dit betekent dat hoe meer kozijnen u aanschaft, hoe hoger uw premie zal zijn. Deze Hogazon premie is, naast dat u zelf nog subsidie kunt aanvragen, een extra stimulans om te kiezen voor kunststof kozijnen en deuren van hoge kwaliteit.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen en deuren?

Kunststof kozijnen en deuren hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen en deuren. Zo zijn kunststof kozijnen en deuren onderhoudsvriendelijk, hebben ze een lange levensduur en zijn ze erg isolerend. Dit betekent dat u minder stookkosten heeft en dat uw woning beter geïsoleerd is. Ook zorgen kunststof kozijnen en deuren voor een betere geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluid van buitenaf.

Bij vragen over de actie of over kunststof kozijnen en deuren kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Neem contact op via ons contactformulier of u kunt ons mailen of bellen.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.