Wegens succes verlengd: € 200,00 korting per rolluik of screen op zonne-energie

Rolluik_FB800-11-april-2023

Hogazon is uw expert op het gebied van rolluiken en screens op zonne-energie. Wij zijn verheugd om u te informeren over onze nieuwste actie waarmee u kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw huis van extra comfort en veiligheid kunt voorzien.

En nu hebben we een geweldige actie waarmee u € 200,00 kunt besparen op elke rolluik of screen op zonne-energie door ons geplaatst. Dit is een tijdelijke actie, dus aarzel niet om te profiteren van deze geweldige aanbieding. Deze actie loopt van 1 september 2023 tot en met 31 Januari 2024 Bekijk de actievoorwaarden.

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor rolluiken en screens op zonne-energie?

Wij vertellen u graag meer over de voordelen van screens en rolluiken op zonne-energie.

Geen stroomaansluiting of bedrading nodig

Zonwering op zonne-energie, zoals rolluiken en screens, kunnen zonder bekabeling worden gemonteerd. Er is geen stroomaansluiting of bedrading nodig, omdat ze werken met een afstandsbediening of draadloze wand-schakelaar.

Bespaar op energiekosten

Rolluiken en screens die werken op zonne-energie verbruiken geen netstroom, waardoor u op energiekosten bespaart. Zelfs bij indirect licht en bewolkt weer wekken de ingebouwde zonnepanelen stroom op, waardoor de accu wordt opgeladen en u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw zonwering.

Werkt tijdens stroomuitval

Zonwering op zonne-energie is ook ideaal bij (vlucht)deuren, omdat ze blijven werken tijdens een stroomstoring of calamiteit.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Zonwering op zonne-energie is duurzaam en beter voor het milieu, omdat het werkt op basis van zelf opgewekte energie. Bovendien gaat de solar zonwering lang mee. Mis deze kans niet om te profiteren van onze actie voor rolluiken en screens op zonneenergie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.