Combinatievoordeel!

Collectie-1_1200_1200

Bij aanschaf van een kunststof kozijn nu een bijpassend rolluik op zonne-energie met € 300,00 korting!

Bij Hogazon weet u zeker dat u kiest voor de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen en rolluiken op zonne-energie. Wij bieden u niet alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten, maar ook nog eens een aantrekkelijke actie. Deze actie (combinatievoordeel) loopt van 1 februari tot en met 31 mei 2024, dus wees er snel bij en profiteer van deze kans om uw woning te voorzien van de beste kunststof kozijnen samen met bijpassende rolluiken op zonne-energie.

 Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen (merk: Gayko) hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Zo zijn kunststof kozijnen onderhoudsvriendelijk, hebben ze een lange levensduur en zijn ze erg isolerend. Dit betekent dat u minder stookkosten heeft en dat uw woning beter geïsoleerd is. Ook zorgen kunststof kozijnen voor een betere geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluid van buitenaf.

Rolluiken op zonne-energie?

De zon gebruiken om te beschermen tegen de zon? Dat kan met onze Alulux solar rolluiken. Deze zijn voorzien van een solar paneel en motor van Somfy. De stroom die nodig is voor de bediening wordt voor de volle 100% gegenereerd door de kracht van het zonlicht. Is het bewolkt? Geen probleem, want ook daglicht is voldoende voor het Somfy solar paneel om het rolluik in beweging te brengen.

Vijf redenen om te kiezen voor het Alulux solar rolluik:
 - Géén extra stroomkosten
 - Géén extra bedrading
 - Géén doorvoer in muur of kozijn
 - Zonwerend in de zomer & isolerend in de winter
 - Actie : combinatievoordeel!

Bij vragen over de actie of over de kunststof kozijnen en rolluiken op zonne-energie kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Neem contact op via ons contactformulier of u kunt ons mailen of bellen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.