Corona-maatregelen

hogazon-over-ons-002

Geachte klant,

Op maandag 23 maart zijn door de overheid de maatregelen verscherpt om de verspreiding van het corona virus te beperken.

Binnen Hogazon hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.

Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. Wij willen u op de hoogte te stellen van de maatregelen die wij hebben genomen.

Als bedrijf hanteren we de adviezen van het RIVM:

· Medewerkers blijven thuis bij verkoudheidsklachten
· Er worden geen handen geschud (ook niet met klanten)
· Handen worden zorgvuldig en vaak gewassen
· Er wordt 1,5m afstand gehouden

Wat betreft het werk aan huis bij klanten, houden de monteurs gepaste afstand.

· Mocht u, of iemand in uw gezin gezondheidsklachten hebben dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen
· Lunch en koffie genieten de monteurs in onze voertuigen of buiten.

Wat betreft showroombezoek en inmeetafspraken:

· U bent van harte welkom voor een showroom-bezoek. Wel beperken wij het aantal bezoekers dat gelijktijdig binnen mag zijn tot maximaal 3.
· Een bezoek op afspraak behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, belt u gerust om deze afspraak te maken.
· Inmeet afspraken en service-bezoeken gaan door zoals gepland, mocht dit niet gewenst zijn, vragen we u contact op te nemen.
· Tip: ook online kunnen we offerteaanvragen behandelen en doornemen, we zien uw mail graag tegemoet

We gaan er vanuit u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld en voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar.

Team Hogazon

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.