Ontdek ons ijzersterk kozijn!

foto-persbericht

Ongeluk: auto in voortuin in Vlissingen
Hogazon heeft vandaag een ludieke marketingactie uitgevoerd in Vlissingen. In de voortuin van het pand aan de President Rooseveltlaan staat een zwaar beschadigde auto tegen een aantal kozijnen aan. De tekst op een groot, rood spandoek illustreert de actie: "Ontdek ons ijzersterk kozijn"

"Met het plaatsen van de zwaar beschadigde auto, willen we laten zien hoe sterk onze kunststof kozijnen zijn", aldus Naser Assaf, eigenaar van Hogazon. Lachend antwoord hij op de vraag of de kozijnen echt zo sterk zijn: "Bezoekers mogen gerust met inbrekersgereedschap in onze showroom aan de slag."

Veiligheid
Volgens Assaf is inbraakveiligheid van kunststof kozijnen steeds belangrijker. De traditionele kozijnen (hout en kunststof) kunnen binnen 10 seconden vanaf buiten geopend worden. "Steeds meer mensen beseffen dat en kiezen daarom voor ijzersterke kozijnen van Gayko", vult vestigingsleider Jelle Meijer aan.

Blikvanger
De auto blijft de komende periode staan als blikvanger in de voortuin van Hogazon. Nieuwsgierige bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de auto, die overigens uit voorzorg helemaal is leeggehaald. 

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.