Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

20220211-085746Logo-Smart-Solar-Shading

Onlangs hebben de verkoopmedewerkers van Hogazon met goed gevolg deelgenomen aan de cursus Smart Solar Shading Advisor. Een cursus opgesteld door ES-SO, de koepel van de Europese zonweringsorganisaties en verzorgd door Romazo , branchevereniging van specialisten in de zonweringsbranche.

Onze medewerkers in Vlissingen, Yerseke en Biervliet mogen zich nu vakspecialisten noemen en houden rekening met alle belangrijke aspecten waar zonwering invloed op heeft, bijvoorbeeld temperatuur, binnenklimaat, energiebesparing, comfort, levensduur, gezondheid, veiligheid en kleurwerking. Tevens weten zij de verschillende producten toe te passen. Met behulp van Smart Solar Shading zullen ze u adviseren welke zonweringsproducten het beste passen voor individuele situaties. Zo kan men tijdens warm weer toch genieten van een goede lichtinval, de uitkijk naar buiten behouden, en toch een prettig klimaat binnenshuis, of op de werkvloer hebben.

Hogazon is trots dat zij nu het kwaliteitslabel Smart Solar Shading mogen voeren. 

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.