Terrasoverkapping

Het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen!

Over terrasoverkappingen

Genieten van het buitenleven. Terrasplezier tot ver in de herfst. Met een goede terrasoverkapping uit ons uitgebreid assortiment (A-merken) bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubelen kunnen probleemloos buiten blijven staan. Maak het u gemakkelijk. Elke minuut die u langer kunt doorbrengen telt!

Jawel, wij hebben de ideale oplossing voor uw terrasoverkapping. Kom naar onze showrooms en maak een keuze in functie van uw beschikbaar budget.

Wij willen graag een aantal types terrasoverkappingen kort aan u voorstellen:

Bosco – aluminium terrasoverkapping. Een bestseller!

De Bosco is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt de Bosco een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bosco hierdoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Daarmee zorgt u voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Weinor- terrasoverkapping. Top elegantie!

De Weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor diverse typen huizen en eisen.

Ook in termen van kwaliteit hebben de Weinor terrasoverkappingen veel te bieden. De stabiele aluminium constructie wordt in eigen fabriek tot op het laatste detail in 47 standaard kleuren en 9 WT structuurlakken gepoedercoat. Dit, in combinatie met hoogwaardige roestvrijstalen schroeven, zorgt voor maximale corrosiebestendigheid. Zo beleeft u lang plezier van uw terrasoverkapping. En dankzij een speciale dakgoot-constructie heeft u ook een vrij uitzicht naar buiten en maakt een breedte tot 7 meter zonder middenstaander mogelijk.

Dit alles in combinatie met w17 easy- de comfortabele glazen schuifwand.

Het maakt niet uit, of u liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft: met de frameloze glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot op uw terras. Eenvoudiger gaat het niet dankzij premium beslagtechniek is de glazen schuifwand van Weinor heel eenvoudig te verschuiven en naar wens ook af te sluiten. Het systeem is standaard uitgevoerd met  het nieuwe soft-closing  systeem. Hierdoor kan de glazen vleugel uiterst stil en licht worden bewogen. Het is verder uitgerust met hoogwaardige roestvrijstalen rollen en geleiderails.

“Een zwak punt van veel glazen schuifwandsystemen zijn de bodemrails”, weet Tim van Dijk, operational manager bij Hogazon. “Hier heeft Weinor in het bijzonder aandacht aan besteed en zo is de zogenaamde CleanCase ontstaan, een uitsparing  aan het einde van de rail.” Vuil kan gemakkelijk met een handveger of poetsdoek in de CleanCase en vervolgens naar buiten worden geveegd en ook het water wordt betrouwbaar afgevoerd. 

Skylux- hello daylight!

Climalux,  een product van onze Belgische leverancier Skylux, is een nieuw profielsysteem in aluminium. Het biedt de perfecte oplossing voor de uitbreiding van uw woning met een pergola, carport of terrasoverkapping. Climalux is een zelfdragend profielsysteem volledig op maat en monteert zeer snel. Door de eenvoud van het systeem blijven alle bouwmogelijkheden open.  Climalux is budgetvriendelijk, toppunt van eenvoud, professionaliteit en esthetiek.

Terrasdaken uit textiel! (Een veel gevraagd product o.a. voor bij uw chalet)

De terrasdaken uit textiel van het merk Weinor hebben enkele bijzondere eigenschappen. De uitval kan onafhankelijk van de breedte worden gekozen; de constructies zijn bijzonder resistent tegen onder het doek slaande winden en vanaf een helling van 14° kan de regen er gecontroleerd af lopen: dé oplossing voor grote terrassen bij privé- of gastronomietoepassingen.

Maak kennis met de Viva Plaza Optistretch van Weinor!

Algemene voorwaarden
In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN (voor kozijnen) en/of ROMAZOVOORWAARDEN (zonwering, overkappingen en garagedeuren) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank en te vinden op onze website.

Actievoorwaarden
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites