• Terrasoverkapping met glazen plafond
    Terrasoverkapping

Optimaal genieten in eigen tuin,
het hele jaar door

Genieten van het buitenleven. Terrasplezier tot ver in de herfst. Met een goede Hogazon terrasoverkapping uit het uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. Uw terrasmeubelen kunnen probleemloos buiten blijven staan. Maak het u gemakkelijk. En elke minuut die u langer kunt doorbrengen met familie of wat goede vrienden telt!

Onderstaande Hogazon zonweringsproducten versterken uw buitenleven onmiskenbaar. Met de vele opties is er altijd wel een oplossing op maat te vinden.

Het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen!

Over terrasoverkappingen

Genieten van het buitenleven. Terrasplezier tot ver in de herfst. Met een goede terrasoverkapping uit ons uitgebreid assortiment (A-merken) bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubelen kunnen probleemloos buiten blijven staan. Maak het u gemakkelijk. Elke minuut die u langer kunt doorbrengen telt!

Jawel, wij hebben de ideale oplossing voor uw terrasoverkapping. Kom naar onze showrooms en maak een keuze in functie van uw beschikbaar budget.

Wij willen graag een aantal types terrasoverkappingen kort aan u voorstellen:

Terrasoverkappingen
Bosco – aluminium terrasoverkapping. Een bestseller!

Bosco – aluminium terrasoverkapping. Een bestseller!

De Bosco is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt de Bosco een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bosco hierdoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Daarmee zorgt u voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Weinor- terrasoverkapping. Top elegantie!

De Weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor diverse typen huizen en eisen.

Ook in termen van kwaliteit hebben de Weinor terrasoverkappingen veel te bieden. De stabiele aluminium constructie wordt in eigen fabriek tot op het laatste detail in 47 standaard kleuren en 9 WT structuurlakken gepoedercoat. Dit, in combinatie met hoogwaardige roestvrijstalen schroeven, zorgt voor maximale corrosiebestendigheid. Zo beleeft u lang plezier van uw terrasoverkapping. En dankzij een speciale dakgoot-constructie heeft u ook een vrij uitzicht naar buiten en maakt een breedte tot 7 meter zonder middenstaander mogelijk.

Weinor- terrasoverkapping. Top elegantie!
w17 easy- de comfortabele glazen schuifwand.

Dit alles in combinatie met w17 easy- de comfortabele glazen schuifwand.

Het maakt niet uit, of u liever beschermd en gezellig, of liever fris en luchtig heeft: met de frameloze glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot op uw terras. Eenvoudiger gaat het niet dankzij premium beslagtechniek is de glazen schuifwand van Weinor heel eenvoudig te verschuiven en naar wens ook af te sluiten. Het systeem is standaard uitgevoerd met  het nieuwe soft-closing  systeem. Hierdoor kan de glazen vleugel uiterst stil en licht worden bewogen. Het is verder uitgerust met hoogwaardige roestvrijstalen rollen en geleiderails.

“Een zwak punt van veel glazen schuifwandsystemen zijn de bodemrails”, weet Tim van Dijk, operational manager bij Hogazon. “Hier heeft Weinor in het bijzonder aandacht aan besteed en zo is de zogenaamde CleanCase ontstaan, een uitsparing  aan het einde van de rail.” Vuil kan gemakkelijk met een handveger of poetsdoek in de CleanCase en vervolgens naar buiten worden geveegd en ook het water wordt betrouwbaar afgevoerd. 

Bodemrails schuifpui
Terrasoverkapping glazen dak

Skylux- hello daylight!

Climalux,  een product van onze Belgische leverancier Skylux, is een nieuw profielsysteem in aluminium. Het biedt de perfecte oplossing voor de uitbreiding van uw woning met een pergola, carport of terrasoverkapping. Climalux is een zelfdragend profielsysteem volledig op maat en monteert zeer snel. Door de eenvoud van het systeem blijven alle bouwmogelijkheden open.  Climalux is budgetvriendelijk, toppunt van eenvoud, professionaliteit en esthetiek.

Terrasdaken uit textiel! (Een veel gevraagd product o.a. voor bij uw chalet)

De terrasdaken uit textiel van het merk Weinor hebben enkele bijzondere eigenschappen. De uitval kan onafhankelijk van de breedte worden gekozen; de constructies zijn bijzonder resistent tegen onder het doek slaande winden en vanaf een helling van 14° kan de regen er gecontroleerd af lopen: dé oplossing voor grote terrassen bij privé- of gastronomietoepassingen.

Maak kennis met de Viva Plaza Optistretch van Weinor!

Terrasdaken uit textiel! (Een veel gevraagd product o.a. voor bij uw chalet)
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.