Vloeren

Vloeren

Vital Timmermans bied u een breed assortiment aan vloeren aan. U kunt bij ons een keuze maken uit: Tapijt, PVC vloer, Vinyl, Laminaat, Marmoleum, Kunstgras en Parket.

Tapijt

Tapijt is bij ons te vinden in allerlei kleuren en verschillende lengtes van de pool. Ook is het mogelijk om uw trap of wand te bekleden met tapijt. Het is geluiddempend en warmte-isolerend.

PVC

PVC vloeren is de laatste jaren enorm populair geworden. Het is een enorm sterke vloer zonder contact geluid en verkrijgbaar in vele verschillende stylen. De vloer is ook geschikt voor projecten en intensief gebruik. Het reliëf in de vloer zorgt er voor dat het hout of steen net echt is en ook echt aanvoelt.

Laminaat

Laminaat is in diverse kleuren en motieven verkrijgbaar. Wij verkopen al jaren de moderne en duurzame collectie van Quickstep. Quickstep heeft door de jaren heen al meerdere prijzen gewonnen voor de beste kwaliteit en mooiste collectie.

Vinyl

Ook in deze vloerbedekking is een groot aantal keuzen in kleuren en dessins. Vinyl is makkelijk in onderhoud en goed bestand tegen water. Het kan dus ook in een badkamer of keuken worden gelegd.

Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam natuurproduct. Comfort, onderhoudsgemak en design gaan bij een marmoleumvloer hand in hand. Marmoleumvloeren zijn leverbaar in banen, tegels en in een clicksysteem. De combinaties zijn daardoor eindeloos.

Kunstgras

Kunstgras is de laatste jaren zo ver ontwikkeld dat het nauwelijks van echt gras is te onderscheiden. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk zo hoeft u nooit meer te maaien en water te geven. Ook is het ideaal voor hooikoorts patiënten.

Openingstijden

Hogazon Vlissingen
Di. t/m vrij.
08:30 - 17:00
Za.
10:00 - 12:30
Hogazon Yerseke
Di. t/m vrij.
09:30 - 17:30
Za.
09:30 - 16:00
Copyright © hogazon.nl - Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites