Projekte

Zonne-energie!

Vier SolidScreens Solar XS 105 geplaatst.

Lees meer over producten (rolluiken en screens) op zonne-energie op onze poductenpagina Solar zonwering.

Hogazon voor kwaliteit en maatwerk!

Renovatie van een dakkapel bij twee naast elkaar liggende woningen.
Uitgevoerde werkzaamheden: nieuwe kunststof kozijnen van het merk Gayko geplaatst en binnenzijde afgewerkt, bestaand rolluik teruggeplaatst, nieuw loodslab, Keralit bekleding aangebracht en het dak geisoleerd en opnieuw bekleed met epdm.
Zo is goed te zien dat een renovatie ook een prachtig resultaat kan opleveren.

Volop genieten aan het strand bij Cadzand!

Volop genieten aan het strand bij Cadzand!

Twee screens op zonne-energie (type Solar XS 105) geplaatst bij Strandpaviljoen Dok 14 in Cadzand."Helemaal top! We hebben er tijdens de Pinksterdagen al veel plezier van gehad".

Strandpaviljoen Dok 14 2

Strandpaviljoen Dok 14 1

Strandpaviljoen Dok 14 3

Een creatieve oplossing!

Een uitklapbare garage!

Uitklapbaar 1

Uitklapbaar 2

Uitklapbaar 3

Copyright © hogazon.nl
Webseite realisiert von: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.