• Schutz vor der Sonne
    Schutz vor der Sonne
  • Knikarmscherm heerlijk koel
    Herrlich kühl

Markisen

Gelenkarmmarkisen, auch als Terrassenmarkisen einsetzbar, sind die beliebteste Art des Sonnenschutzes. Unsere Markisen sind hochwertig, pflegeleicht und zeichnen sich durch ihre Langlebigkeit aus. Unser Sortiment umfasst eine Vielzahl an Ausstattungsvariationen und Stoffen, hier ist sicherlich auch das Richtige für Sie dabei. Gelenkarmmarkisen bieten den perfekten Sonnenschutz, um Zeit auf der Terrasse und Balkon zu verbringen. Hervorzuheben ist die Qualität der Markisen. Zum Einsatz kommen hochwertige Materialien. Die Gelenkarme ermöglichen, anders als bei einem fest installierten Sonnenschutz, das flexible Ein- und Ausfahren der Markise.

Unsere Gelenkarmmarkisen lassen sich ganz individuell Ihren Bedürfnissen anpassen. Bestimmen Sie selbst die Breite und Ausladung, die Ansteuerung über Motor oder Handkurbel oder ob ein Volant für die Markise gewünscht ist. Auch Zubehör, wie ein Windsensor oder Lichtsteuerung, sind möglich. Oder steuern Sie Ihre Markise über das eigene Smartphone. Unsere Produkte sind IO-homecontrol kompatibel. Mit IO-homecontrol vernetzen Sie Ihr Haus "smart".

Optimaal genieten met Hogazon zonwerende sfeerbrengers
Zonnescherm voor uw tuin
Bescherming tegen de zon met een zonnescherm
Heerlijk koel onder een zonnescherm
Cubola voor bescherming tegen de zon
Cubola zorgt voor sfeer in de tuin
Cubola details - prachtig afgewerkte zonwering
Copyright © hogazon.nl
Webseite realisiert von: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.