• Plissefit dubbele hordeur hou de insecten buiten

    Halten Sie das Ungeziefer fern

  • Raamdecoratie voor dag en nacht

    Halten Sie das Ungeziefer fern

Insektenschutz

Fensterdekoration ist schon lange nicht mehr nur praktisch, sondern auch stilvoll. Hogazon Fensterdekoration fügt hier noch etwas hinzu: Fensterdekoration, die angebracht wird, ohne dabei in die Fensterrahmen zu bohren oder schrauben. Wir fertigen Ihre Fensterdekoration immer nach Maß und mit Blick für Qualität und Design.

Insektenschutztüren

Immer eine passende Insektenschutztür für Ihre Türe, Gartentüren oder Schiebetüren mit den Insektenschutztüren von Hogazon. Unsere Insektenschutztüren werden nach Maß gefertigt. Unsere Insektenschutztüren werden auf un-terschiedliche Weise montiert, auch ohne das Bohren oder Schrauben erforderlich ist. Und das ist bei Kunststoff- oder Aluminiumrahmen sehr angenehm, da Bohrlöcher irreparabel sind. Lieber keine Löcher in Ihrem Holzrahmen? Auch dann können Sie sich für diese Lösung entscheiden. Sonnenschutz im Isolierglas, bei Hogazon kein Problem!

Binnenzonwering
Inklemhor om te ventileren en insecten te weren
Kunststof kozijnen met raamdecoratie
Copyright © hogazon.nl
Webseite realisiert von: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.