• Plissefit dubbele hordeur hou de insecten buiten

  Houd de insecten buiten

 • Raamdecoratie voor dag en nacht

  Raamdecoratie

Horren Zeeland

Het wordt warmer en u wilt graag uw deur of raam openzetten. Helaas brengt dat ook veel ongedierte zoals vliegen en muggen met zich mee. Door horren te laten plaatsen houdt u de insecten buiten en kunt u gerust het raam of de deur open zetten. Benieuwd naar onze opties? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Biervliet of Vlissingen. 

Waarom een hor plaatsen?

Goed ventileren is belangrijk voor een goede gezonde leefomgeving in Zeeland. Het geeft frisse lucht en verkoeling in huis. Helaas weten dan ook vliegen, wespen en muggen uw woon- en slaapkamers te vinden. In de strijd tegen het Coronavirus wordt ventileren zelfs aangemerkt als één van de basismaatregelen. Voor het leveren van een goede oplossing is specialistische kennis van materialen en horren nodig. Hogazon beschikt over deze kennis en het benodigde inzicht. Als u kiest voor de hoogkwalitatieve producten van Hogazon, kiest u voor de beste oplossing in insectenwering waarmee u het hele jaar door zorgeloos kunt genieten van gezonde en frisse lucht in huis! Natuurlijk zijn onze kunststof kozijnen en deuren insectenvrij te maken door de diverse horren en plisse hordeuren. Deze worden op maat gemaakt en geplaatst.

Ook levering van vaste horren en vaste hordeuren met speciaal pollengaas om de pollen buiten te houden behoort tot de mogelijkheden.

Wat mag u verwachten van onze producten?

 • Altijd voor u op maat gemaakt
 • Gebruiksvriendelijk
 • Technisch toepasbaar voor iedere deur en raam
 • Van de hoogste kwaliteit
 • Onopvallend compact systeem
 • Weerbestendig
 • Duurzaam

Maak een afspraak, zodat wij naar een passende oplossing kunnen kijken.

 

Horren en meer bij Hogazon

Naast hor of hordeuren plaatsen bieden wij nog diverse andere producten die bijdragen aan het comfortabel en veilig maken van uw huis. Bekijk anders ook eens de volgende producten

Binnenzonwering
Inklemhor om te ventileren en insecten te weren
Kunststof kozijnen met raamdecoratie
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.