Slim wonen
Slim wonen!

Slim wonen bij Hogazon!

De wereld ontwikkelt snel en de consument verandert mee. Zoekend naar optimaal comfort en gemak. Een consument die altijd connected wil zijn met zijn huis dat is afgestemd op het drukke ritme van zijn leven. Een huis waar alles met elkaar verbonden is, veilig en overzichtelijk. Waar alles in en rond het huis zoals zonwering en rolluiken via TaHoma draadloos aangestuurd wordt en te controleren is met een druk op de knop van de smartphone

Hogazon biedt het Smart home systeem van Somfy.

Somfy Smart Home geeft u de controle, maakt uw leven gemakkelijker en comfortabeler en zorgt voor gemoedsrust, waar u ook bent. U kunt zonwering, rolluiken, verlichting, elektrische apparatuur, garagedeuren en hekwerken controleren en bedienen. Door de TaHoma box staat u altijd in verbinding met de aangesloten producten in uw huis via uw smartphone of tablet.

U kunt op elk moment naar wens producten toevoegen. Met Somfy Smart Home geniet u optimaal van uw woning zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Maak voor uzelf scenario’s voor meerdere producten die aansluiten bij uw wensen. U bent de regisseur in uw huis!

De oplossingen die Hogazon aanbiedt met  Smart Home (TaHoma box) zijn zeer gebruikersvriendelijk.

Gemakkelijk, slim en comfortabel wonen.

Stel de aangesloten producten in uw huis zo in zodat wanneer u ’s morgens wakker wordt de rolluiken automatisch omhoog gaan, het licht aangaat en de muziek gaat spelen. Wanneer u de woning verlaat, gaan alle lichten en de muziek uit. Uw woning komt weer tot leven als u thuiskomt: de lichten gaan aan en de rolluiken, zonwering of gordijnen gaan dicht om uw woning gezellig te maken een warm te houden.

Geniet van een ontspannen dag op uw terras terwijl uw huis koel blijft!

Regel uw zonwering met uw smartphone. Maak scenario’s met uw voorkeurinstellingen voor uw zonwering, buitenverlichting en terrasverwarming. Met één klik stelt u de ideale ambiance voor uw hele terras in. U kunt uw zonwering op afstand controleren en de instellingen aanpassen. Ook kunt u een temperatuur- of zonsensor toevoegen, zodat de zonwering en verlichting automatisch op de omstandigheden reageren en uw huis koel blijft.

Uw woning op slot met één klik op uw smartphone.

Koppel uw lampen, rolluiken, hek en garagedeur samen in een scenario ’weggaan’ en Somfy Smart Home zorgt voor alles. De rolluikengaan dicht, alle lampen gaan uit en het hek en de garagedeur gaan automatisch achter uw dicht. Is uw jongste kind de huissleutel vergeten? Geen probleem, u kunt uw smartphone de garagedeur op afstand openen

Voordelen van een slimme woning

  • Het idee van een smart home is om je het leven gemakkelijker te maken. Je houdt tijd over in het dagelijks leven dankzij eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies die zijn aangepast aan jouw leven.
  • Regel jouw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma® switch die de zonwering automatisch aansturen op basis van de intensiteit van het zonlicht.
  • Voeg camera's en sensoren toe aan je TaHoma® switch zodat je een melding krijgt als er iets gebeurt. Neem de controle over je huis voor meer veiligheid en beveiliging voor het gezin!
  • Gebruik je smartphone (iOS en Android) of tablet om producten toe te voegen en je smart home te bedienen en te beheren.
  • Installeer eenvoudig nieuwe producten via de app en creëer scenario’s die het dagelijks leven voor jou en jouw gezin vereenvoudigen.

Slim wonen begint bij Hogazon. Kom naar onze showroom en laat u uitgebreid informeren.

Compatibel met slimme apparaten

De Somfy Tahoma Switch is een veelzijdige smart home hub die compatibel is met een breed scala aan slimme apparaten en systemen, waardoor je eenvoudig een geïntegreerd en geautomatiseerd huis kunt creëren. Dankzij de ondersteuning voor Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant kun je je slimme apparaten met spraakopdrachten bedienen. De Tahoma Switch werkt ook naadloos samen met Sonos speakers, Philips Hue verlichting, Velux dakramen en Hitachi airconditioningssystemen.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.