• dakkapellen

    Renovatie dakkapellen

Dakkappel gemonteerd in Vlissingen, Zeeland

Renovatie dakkapel Zeeland

Is uw dakkapel aan vernieuwing toe? Bij Hogazon renoveren wij graag uw dakkapel. Benieuwd naar dakkapel prijzen en het gepaste advies voor uw situatie? Maak een afspraak met Hogazon en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Waarom een dakkapel renovatie?

Een dakkapel reparatie is in de meeste gevallen voordeliger dan een dakkapel vervangen. Alle verouderde en slechte delen van de dakkapel worden zo nodig verwijderd, de goede delen van een dakkapel kunnen worden behouden om vervolgens als basis te dienen. Vaak is het de bekleding, dakbedekking en het kozijn van een dakkapel die zijn beste tijd heeft gehad en de constructie is in vele gevallen nog in uitstekende staat. Bij renovatie hoeft vaak de binnenafwerking maar minimaal aangepast te worden. U heeft hiervan dus weinig tot geen ongemak en kunt vaak dezelfde avond de kamer weer gebruiken. Omdat wij de dakkapel in een volledig nieuw jasje steken is de bestaande dakkapel niet van nieuw te onderscheiden. 

Dakkappel gemonteerd in Vlissingen, Zeeland
Dakkappel gemonteerd in Vlissingen, Zeeland

Dakkapel onderhoud

Een dakkapel onderhouden is best een vervelende en lastige klus. U moet het dak op en de zijkanten van de dakkapel zijn moeilijk te bereiken. Bovendien heeft u te maken met diverse weersinvloeden. Zo kan er bijvoorbeeld houtrot ontstaan en diverse andere problemen die uw dakkapel in een verminderde staat brengen. Een dakkapel kan daarom aan renovatie toe zijn. Benieuwd naar de staat van uw dakkapel in Zeeland? Neem contact op en wij helpen u door de passende oplossing te geven voor uw dakkapel. 

Dakkapel reparatie en meer bij Hogazon

Interesse in een dakkapel reparatie of een van onze andere diensten? Bij Hogazon hebben we meer dan 40 jaar ervaring en werken we met eigen, gespecialiseerde monteurs. Met een uitstekende service en onderhoudsgarantie tot 10 jaar leveren wij met trots de volgende producten: 

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.