• Raamdecoratie Zeeland
    Raamdecoratie

Raamdecoratie Zeeland

In Zeeland bieden wij hoogwaardige raamdecoratie aan, die ontwikkeld en geproduceerd is in Nederland. De raamdecoratie bevindt zich in een aluminium profiel, waardoor montage zonder boren en schroeven mogelijk is. Het profiel wordt behandeld met een speciale coating, waardoor onze producten in alle omgevingen geplaatst kunnen worden. De matte coating zorgt ook voor een hoge kleurechtheid op de kunststof- aluminium- of houten kozijnen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor elk kozijn een gepaste oplossing.

Nieuw in ons assortiment:
InBlindz®

Zonwering en raambekleding tussen dubbelglas

Met InBlindz® is gordijnen wassen en jaloezieën afstoffen verleden tijd. InBlindz® is een intelligent systeem waarbij raambekleding in dubbelglas is geïntegreerd van jaloezieën en plissés tot duplissés. Het geeft elke ruimte, van badkamer tot woonkamer, privacy en een rustige frisse uitstraling. Ook biedt het de mogelijkheid om de temperatuur in de ruimte naar wens te reguleren. Het is bovendien zeer hygiënisch en kan geleverd worden in talrijke kleuren.

Ramen, (tuin)deuren en schuifpuien,  voor iedere smaak

Wat is InBlindz®?

InBlindz® is dubbelglas met jaloezieën, plissés of duplissés die tussen het glas zitten. Het wordt op dezelfde wijze gemaakt als dubbelglas en heeft dezelfde isolerende eigenschappen. Ook de wijze van plaatsen van InBlindz® is gelijk aan het plaatsen van dubbelglas. Het combineren van InBlindz® is eenvoudig mogelijk met allerlei soorten glas, zoals: hoog rendementsglas (HR++), zonwerend glas, veiligheidsglas, brandwerend glas, hardglas en geluidsreducerend glas.
Ramen, (tuin)deuren en schuifpuien,  voor iedere smaak

De manier van bedienen

Er zijn meerdere opties om InBlindz® te bedienen. De raambekleding kan uitgevoerd worden met een handbediening óf een elektrische aansturing. Handbediening kan doormiddel van een koord, schuifmagneet, knop- of een staaf. Het elektrisch bedienen van InBlindz® gebeurt met een interne of externe motor. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom en beleef de verschillende opties met InBlindz®.
Ramen, (tuin)deuren en schuifpuien,  voor iedere smaak
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.