• rolluiken tegen warmte en kou
    Bescherming tegen warmte en koude
  • rolluiken bieden privacy
    Voor uw privacy

Rolluiken Zeeland

Wilt u graag rolluiken laten installeren bij uw woning of pand? Hogazon installeert rolluiken en geeft daarbij het juiste advies. Kom anders eens langs in onze showroom in Vlissingen of Biervliet om dit zelf te ondervinden. Wij plaatsen rolluiken in heel Zeeland. 

Waarom rolluiken?

  • Energie besparen
  • Privacy en rust
  • Veiligheid

Een rolluik is een krachtig middel om ramen en deuren volledig af te sluiten voor isolatie en veiligheid en staat borg voor privacy en rust. Het hele jaar door profijt van rolluiken: tijdens de zonnige dagen houden de rolluiken de warmte buiten waardoor de binnenruimte minder snel opwarmt. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor koeling (bijvoorbeeld met airco). In de winter isoleert de zonwering door de luchtlaag tussen de rolluiken en het raam, waardoor de warmte binnenshuis minder snel naar buiten kan.

Wat betreft de bediening zijn er verschillende opties zoals: handmatig, met schakelaar, afstandsbediening of zelfs via uw smartphone.

Naast de gebruikelijke rolluiken die een stroomaansluiting nodig hebben, zijn er tegenwoordig ook rolluiken op zonne-energie. Doordat deze rolluiken hun eigen energievoorziening/accu hebben en opladen met een zonnepaneeltje hoeft er geen stroomdraad naar binnen gelegd te worden en zijn deze dus eigenlijk overal te plaatsen. Ook in het geval van stroomuitval blijven deze rolluiken te bedienen, ook weer een veilig gevoel en energiebesparend. Zie voor meer informatie onze productpagina solar zonwering.

Hogazon rolluiken en meer

Naast rolluiken bieden wij nog veel meer voor een comfortabel en veilig huis. Wij bieden maatwerk en een garantie tot 10 jaar voor de volgende producten: 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen met ons te bespreken!

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.