Onderhoudsarme kunststof kozijnen
Meten en montage

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of als u uw keuze heeft gemaakt, dan komen wij graag bij u thuis inmeten. Wij kunnen u dan tevens de (on)mogelijkheden en gevolgen toelichten van hetgeen u wilt laten installeren.

Rolluiken door Hogazon geleverd
Kozijnen

Onze kracht is een gedegen advies en uitstekende montage. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen en zonwering.

Onder dit zonnescherm zit je lekker koel
Garanties en onderhoud

Onze producten hebben (meestal vanuit de fabriek) een langdurige garantie. Uiteraard geldt de garantie bij juist gebruik en het nodige onderhoud. Dit onderhoud kunnen wij ook voor u verzorgen, net als reparaties.

Rolluiken en screens
Meten en montage

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of als u uw keuze heeft gemaakt, dan komen wij graag bij u thuis inmeten. Wij kunnen u dan tevens de (on)mogelijkheden en gevolgen toelichten van hetgeen u wilt laten installeren.

Terraza terrasoverkapping
Bezoek onze showrooms

U bent altijd welkom in onze showrooms (Biervliet of Vlissingen) met of zonder afspraak. Hier kunt u veel van onze producten live bekijken en kunnen wij u de diverse mogelijkheden toelichten.

Hogazon Zeeland: specialist in
kunststof kozijnen en deuren, zonwering en rolluiken

U wilt uiteraard graag een comfortabel, veilig en energiezuinig huis voor uzelf en uw gezin. Bij Hogazon vindt u alles om deze wens waar te maken.

Onze kunststof kozijnen en deuren van het Duitse merk GAYKO bieden naast optimale veiligheid tevens perfecte comfort en vernuftige warmte-isolatie. Daardoor dalen de energiekosten en is het niet meer nodig om te schilderen.

Zonwering (ook op zonne-energie) hebben we in vele vormen: rolluiken, screens, knikarm - en uitvalschermen en vele andere opties om de warmte of koude binnen of buiten te houden. Meer comfort, gezondheid en besparen op uw energierekening zijn de voordelen bij het gebruik van een juist zonweringsysteem. Ook voor gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze producten komen van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige leveranciers en worden speciaal voor u op maat gemaakt. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen en maken met plezier een passende en vrijblijvende offerte.  U bent altijd welkom om het volledige assortiment in één van onze showrooms te komen bekijken. Bezoek ons in Vlissingen of Biervliet en maak nader kennis.

Maak snel een afspraak en bel of mail:
Vlissingen: 0118-418477 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Biervliet: 0115-482383 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Onze ervaren en opgeleide adviseurs staan voor u klaar!

Wij zijn uw specialist, voor zowel particuliere als zakelijke klanten, met:

Een ruim assortiment kwaliteitsproducten
Deskundig advies
Al meer dan 40 jaar ervaring
Uitstekende service
Maatwerk
Gunstige prijs-en kwaliteitsverhouding
Plaatsing door eigen en ervaren monteur
Garantie tot 10 jaar

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.