Raamdecoratie

Raamdecoratie

Vital Timmermans bied u een diep en breed assortiment aan qua raamdecoratie. Er is bij ons keuzen uit: gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën, silhouette shades, paneelgordijnen, houten jaloezieën, plisségordijn, duette shades, facette shades, shutters, duorolgordijnen en vlinder jaloezieën.

Gordijnen

Gordijnen zijn bij ons in alle maten, kleuren, diktes verkrijgbaar wij hebben maar liefst 7 verschillende merken en 60 meter showbaan in onze winkel hangen! Wij hebben Glasgordijnen, inbetweens en overgordijnen.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen zijn in verschillende modellen en stoffen verkrijgbaar. Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwt het gordijn op tot een pakket.Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht.Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden.

Horizontale jaloezieën

Een horizontale jaloezie bestaat uit dunne horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten.

Houten jaloezieën

Een houten horizontale jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen.Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen aan opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via een koordbediening.

Plisségordijnen

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken.Plissé is kenmerkend omwille van de uiterst geringe pakkethoogte wanneer het gordijn opgetrokken is.

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Dubbele plisségordijnen

Een dubbel plisségordijn bestaat uit een doek in honingraatstructuur dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken. De honingraatstructuur zorgt voor een isolerende luchtlaag.

Duo rolgordijnen

De elegantie van voile stoffen, gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie.Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen 2 voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt.

Vlinderjaloezieën

De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde en hebben een breedte van 50 mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht.

Openingstijden

Hogazon Vlissingen
Di. t/m vrij.
08:30 - 17:00
Za.
10:00 - 12:30
Hogazon Yerseke
Di. t/m vrij.
09:30 - 17:30
Za.
09:30 - 16:00
Copyright © hogazon.nl - Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites