• Gevel met Keralit bekleed

    Gevelbekleding

Keralit gemonteerd in Broekhoven

Gevelbekleding Zeeland

Is uw huis of pand toe aan gevelbekleding? Bij Hogazon bieden wij kunststof gevelbekleding van Keralit. Wij plaatsen uw gevelbekleding in Zeeland met eigen, ervaren monteurs. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en wij maken een maatwerk offerte voor u.

Waarom gevelbekleding?

Gevelbekleding biedt extra bescherming aan uw huis en heeft vele andere voordelen. Als het ware wordt er een extra laag aangebracht op uw gevel, wat zorgt voor extra isolatie in huis. Zo blijft warmte in het gebouw bijvoorbeeld beter hangen. Gevelbekleding is er in verschillende materialen, maar wij hebben gekozen voor de kunststof, onderhoudsarme gevelbekleding van Keralit.

Gevelbekleding Keralit Zeeland

Hogazon gevelbekleding van Keralit is een onderhoudsarme en duurzame investering in uw woning. Keralit is milieuvriendelijk (duurzaam) en wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Doorgaans krijgt een gevel het zwaar te verduren tijdens de verschillende weersomstandigheden. Door te kiezen voor kunststof heeft u minder onderhoud en geeft u uw gevel een extra laag bescherming. Met kunststof gevelbekleding kiest u voor waardevermeerdering van uw huis en bespaart u vooral tijd op het onderhoud van uw huis. Dit is waarom wij kunststof gevelbekleding adviseren.

Duurzaam Keralit

Hogazon kiest voor Keralit, vanwege de bewezen prestaties van dit kwaliteitsproduct. Het Keralit gevelbekleding onderhoud is minimaal en gaat lang mee. Keralit is gemaakt van oersterk kunststof met een UV-bestendige toplaag. Hierdoor is Keralit ongevoelig voor weersinvloeden en blijft het er jarenlang mooi uitzien. U hoeft Keralit nooit te plamuren, stucen of schilderen. Het Keralit onderhoud is dus alleen het schoonhouden. De kwaliteit is gegarandeerd met 10 jaar leveranciersgarantie.

Gevelbekleding en meer bij Hogazon

Naast het plaatsen van duurzame gevelbekleding doen wij nog veel meer om van uw huis of ander pand een veilige en comfortabele plek te maken. Dit is wat wij nog meer te bieden hebben: 

Duurzaam Keralit gevelbekleding
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.