• Duurzame kozijnen van Hogazon Yerseke
    Veilig en comfortabel
  • Onderhoudsarme kunststof kozijn
    Onderhoudsarm en isolerend

Kunststof kozijnen,
alleen het beste voor uw huis!

Kunststof kozijnen zijn een logische keuze om verschillende redenen. In de eerste plaats geeft het een veilig gevoel. Onze leverancier Gayko geeft aan dat er nog nooit is ingebroken via een Gayko kozijn. Om dit aan te tonen mag u dit zelf testen in onze showroom.
De kunststof kozijnen zorgen voor een behaaglijk klimaat in uw huis. Door de hoge isolatiewaarde, in combinatie met het vensterglas, blijft de warmte of koude desgewenst binnen of buiten.
De huidige generatie kunststof kozijnen is wat betreft uitstraling gelijk aan die van houten kozijnen. Het grote verschil is dat u geen tijd en geld kwijt bent aan schilderwerk en dat de kozijnen daarmee onderhoudsarm zijn.
Hogazon maakt graag vrijblijvend een afspraak en offerte voor u op maat. Ook het inmeten verzorgen wij graag voor u.
Hogazon heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen in de regio Zeeland met eigen monteurs.

Kunststof kozijnen, alleen het beste voor uw huis!
Ramen, (tuin)deuren en schuifpuien,  voor iedere smaak

Ramen, (tuin)deuren en schuifpuien,  voor iedere smaak

Ramen, (tuin) deuren en schuifpuien bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. En dat moeten ze een hele lange tijd doen. U wilt dus zeker zijn dat u de juiste keuze maakt.
In samenwerking met GAYKO  bieden wij u deze zekerheid. Uiteraard met het mooiste design en de beste kwaliteit. Met kozijnen van Hogazon maakt u uw huis veilig, comfortabel en onderhoudsarm. Uw woning straalt rust, warmte en zekerheid uit.

Natuurlijk zijn uw ramen en deuren insectenvrij te maken met diverse soorten horren. Zoals het gehele kozijn maatwerk is, zorgen we ook voor mooie op maat gemaakte horren.

Ervaar het Hogazon kozijn van GAYKO. Ontwikkelt en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen: eisen ten aanzien van isolatie, veiligheid, duurzaamheid en schoonheid. Een Hogazon kozijn van GAYKO is niet alleen schitterend om te zien, het bespaart energie, is inbraakproof én onderhoudsvrij.

Gayko kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit
Gayko kunststof kozijnen
Inbraakveilige kunststof kozijnen
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.