Over ons

Bezoek onze showroom

U bent altijd welkom in onze showroom met of zonder afspraak. Hier kunt u veel van onze producten live bekijken en kunnen wij u de diverse mogelijkheden en werking toelichten.


U kunt zelf alle rolluiken, zonwering en kozijnen testen en u mag zelfs proberen om in te breken in een opstelling met een Gayko raamkozijn. Naast de verschillende mogelijkheden kunt u rustig kijken welke kleuren uw voorkeur hebben.

Meten en montage

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of als u uw keuze heeft gemaakt, dan komen wij graag bij u thuis opmeten. Wij kunnen u dan tevens de (on)mogelijkheden en gevolgen toelichten van hetgeen u wilt laten installeren. Nadat u uw keuze heeft gemaakt en wij de materialen hebben besteld, komen wij bij u alles installeren. Onze monteurs begrijpen wat het betekent om bij u in een bewoond huis de werkzaamheden uit te voeren en zullen hier rekening mee houden en alles weer netjes achterlaten, zodat u van uw aankoop kunt genieten.

Garanties en onderhoud

Onze producten hebben (meestal vanuit de fabriek) een langdurige garantie. Uiteraard geldt de garantie bij juist gebruik en het nodige onderhoud. Dit onderhoud kunnen wij ook voor uw verzorgen net als reparaties.

Openingstijden

Hogazon Vlissingen
Di. t/m vrij.
08:30 - 17:00
Za.
10:00 - 12:30
Hogazon Yerseke
Di. t/m vrij.
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Za.
09:00 - 12:00
Hogazon Biervliet

Ma. t/m vrij.

09:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Za.

Op afspraak

Copyright © hogazon.nl - Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites