Over ons

Bezoek onze showrooms

U bent altijd welkom in onze showrooms (Biervliet, Vlissingen of Yerseke) op afspraak. Hier kunt u veel van onze producten live bekijken en kunnen wij u de diverse mogelijkheden toelichten.

U kunt zelf alle rolluiken, zonwering en kozijnen testen en u mag zelfs proberen om in te breken in een opstelling met een Gayko raamkozijn. Naast de verschillende mogelijkheden kunt u rustig kijken welke kleuren uw voorkeur hebben. Kijk wel even naar de openingstijden onderaan de homepage van deze website!

Meten en montage

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of als u uw keuze heeft gemaakt, dan komen wij graag bij u thuis inmeten. Wij kunnen u dan tevens de (on)mogelijkheden en gevolgen toelichten van hetgeen u wilt laten installeren. Nadat u uw keuze heeft gemaakt en wij de materialen hebben besteld, komen wij bij u alles installeren. Onze monteurs begrijpen wat het betekent om bij u in een bewoond huis de werkzaamheden uit te voeren en zullen hier rekening mee houden en alles weer netjes achterlaten, opdat u volop van uw aankoop kunt genieten.

Garanties en onderhoud

Onze producten hebben (meestal vanuit de fabriek) een langdurige garantie. Uiteraard geldt de garantie bij juist gebruik en het nodige onderhoud. Dit onderhoud kunnen wij ook voor u verzorgen, net als reparaties.

Algemene voorwaarden
In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN (voor kozijnen) en/of ROMAZOVOORWAARDEN (zonwering, overkappingen en garagedeuren) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank en te vinden op onze website.

Actievoorwaarden
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites