Solar zonwering

Rolluiken en screens op zonne-energie

Rolluiken en screens op zonne-energie

Rolluiken en screens werken uitstekend als zonwering en isolatie, maar worden ook vaak ingezet als inbraakbeveiliging. Met screens en rolluiken op zonne-energie is er geen risico bij stroomstoringen; ze blijven dan te bedienen omdat ze hun eigen energievoorziening hebben.

Hoe werken rolluiken en screens op zonne-energie?

De rolluiken en screens op zonne-energie in Zeeland zijn voorzien van kleine zonnepanelen. Deze wekken stroom op, waarmee een ingebouwde batterij wordt opgeladen. Met behulp van deze batterij kan het rolluik of screen worden bediend. Er is geen stroomtoevoer nodig naar het rolluik of screen en daarmee is de bedrading overbodig. De motor is volledig zon(daglicht) gestuurd.

Voordelen van zonwering op zonne-energie

Het plaatsen van solar rolluiken, solar zonneschermen en solar screens hebben vele voordelen ten opzichte van gebruikelijke zonwering. Wij van Hogazon zetten graag de voordelen voor u op een rijtje. 

Geen stroomaansluiting of bedrading nodig

Een rolluik of screen op zonne-energie is zonder bekabeling te monteren. Er is geen stroomaansluiting of andere bedrading nodig. Ze werken met behulp van een afstandsbediening of een draadloze wandschakelaar.

Geen extra energiekosten

Zowel rolluiken als screens werken volledig op zonne-energie en verbruiken geen netstroom en besparen op energiekosten.

De ingebouwde zonnepanelen wekken ook stroom op bij indirect lichtinval en bewolkt weer, waardoor de accu wordt opgeladen. Zo kunnen de rolluiken en screens het hele jaar door worden gebruikt.

Blijft werken bij stroomuitval

Rolluiken en screens met zonnepanelen zijn ook ideaal bij (vlucht)deuren. Ze zijn ook te bedienen in geval van een stroomstoring of calamiteit.

Duurzaam

Rolluiken en screens bedienen op basis van zelf opgewekte zonne-energie en zijn daarom beter voor het milieu. Bovendien gaat de solar zonwering ook lang mee. 

Solar zonwering en meer bij Hogazon

Kennismaken met rolluiken en screens op zonne-energie in Zeeland? Kom gerust langs in onze showroom in Vlissingen of Biervliet. Hier adviseren wij u graag over solar zonwering of een van onze andere producten, zoals: 

Rolluiken en screens op zonne-energie
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.