• dakkapellen

    Renovatie dakkapellen

Dakkappel gemonteerd in Vlissingen, Zeeland

Renovatie dakkapellen

Het renoveren van een dakkapel is in de meeste gevallen voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel.
Alle verouderde en slechte delen van de dakkapel worden zo nodig verwijderd, de goede delen van de dakkapel kunnen worden behouden om vervolgens als basis te dienen.
Vaak is het de bekleding, dakbedekking en het kozijn van de dakkapel die zijn beste tijd heeft gehad en de constructie is in vele gevallen nog in uitstekende staat.
Bij renovatie hoeft vaak de binnenafwerking maar minimaal aangepast te worden, u heeft hiervan dus weinig tot geen ongemak en kunt veelal dezelfde avond de kamer weer gebruiken.
Omdat wij de dakkapel in een volledig nieuw jasje steken is de bestaande dakkapel niet van nieuw te onderscheiden.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.