Solar zonwering

Rolluiken en screens op zonne-energie

Rolluiken en screens werken uitstekend als zonwering en isolatie, maar worden ook vaak ingezet als inbraakbeveiliging. Met rolluiken en screens op zonne-energie is er geen risico bij stroomstoringen; ze blijven dan te bedienen omdat ze hun eigen energievoorziening hebben.

Rolluiken en screens bedienen op basis van zelf opgewekte zonne-energie.

Hoe werken rolluiken en screens op zonne-energie?

De rolluiken en screens op zonne-energie zijn voorzien van kleine zonnepanelen.  Deze wekken stroom op, waarmee een ingebouwde batterij wordt opgeladen. Met behulp van deze batterij kan het rolluik of screen worden bediend.

Er is  geen stroomtoevoer nodig naar het rolluik of screen en daarmee is de bedrading overbodig. De motor is volledig zon(daglicht) gestuurd.

Voordelen van zonwering met zonnepanelen

  • Geen stroomaansluiting of bedrading

Een rolluik of screen op zonne-energie is zonder bekabeling te monteren. Er is geen stroomaansluiting of andere bedrading nodig. Ze werken met behulp van een afstandsbediening of een draadloze wandschakelaar.

  • Geen extra energiekosten

Zowel rolluik als screen werken volledig op zonne-energie en verbruiken geen netstroom en besparen op energiekosten.

  • Werkt ook bij indirect lichtinval

De ingebouwde zonnepanelen wekken ook stroom op bij indirect lichtinval/bewolkt weer, waardoor de accu wordt opgeladen. Zo kunnen de rolluiken en screens het hele jaar door worden gebruikt.

  • Blijft werken bij stroomuitval

Rolluiken en screens met zonnepanelen zijn ook ideaal bij (vlucht)deuren. Ze zijn ook te bedienen in geval van een stroomstoring of calamiteit.

  • Duurzaam

Rolluiken en screens bedienen op basis van zelf opgewekte zonne-energie.

 

Kennismaken met rolluiken en screens op zonne-energie!

Kom naar onze showroom in Biervliet, Vlissingen en Yerseke.

Algemene voorwaarden
In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN (voor kozijnen) en/of ROMAZOVOORWAARDEN (zonwering, overkappingen en garagedeuren) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank en te vinden op onze website.

Actievoorwaarden
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites