• Plissefit dubbele hordeur hou de insecten buiten

  Houd de insecten buiten

 • Raamdecoratie voor dag en nacht

  Raamdecoratie

Ventileren is noodzaak

Ventileren is noodzaak

Goed ventileren is belangrijk voor een goede gezonde leefomgeving. Het geeft frisse lucht en verkoeling in huis. Helaas weten dan ook vliegen, wespen en muggen uw woon- en slaapkamers te vinden.
Voor het leveren van een echt goede oplossing is specialistische kennis van materialen en horren nodig. Hogazon beschikt over deze kennis en het benodigde inzicht.
Als u kiest voor de hoog kwalitatieve producten van Hogazon, kiest u voor de beste oplossing in insectenwering waarmee u het hele jaar door zorgeloos kan genieten van gezonde en frisse lucht in huis!
Ook bieden wij u raamdecoratie van hoge kwaliteit welke zonder boren of schroeven op of in het kozijn geplaatst kan worden!

Wat mag u van onze producten verwachten?

 • Altijd op maat gemaakt
 • Gebruiksvriendelijk
 • Technisch toepasbaar voor nagenoeg iedere raam of deur
 • Van de hoogste kwaliteit
 • Onopvallend compact systeem
 • Weerbestendig
 • Duurzaam
 • 100% Nederlands product
Binnenzonwering
Inklemhor om te ventileren en insecten te weren
Kunststof kozijnen met raamdecoratie
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.