Rolluiken

Voordelen van rolluiken

De stevige pantsers van rolluiken voor uw ramen en deuren zorgen voor veiligheid, verduistering, privacy, geluidswering én isolatie! Al deze functies worden vervuld door rolluiken. Met rolluiken krijgt u het veilige gevoel en privacy wat u graag in uw eigen huis heeft.

Rolluiken die geleverd worden door Hogazon zijn altijd maatwerk en van de hoogste kwaliteit. Hogazon neemt graag bij u de maten op, waarna de rolluiken pas worden geproduceerd. Zo heeft u invloed op de afmetingen, kleur en vorm. Hogazon is maatverantwoordelijk en u loopt hierdoor geen enkel risico.

Opties rolluiken

Wij helpen u graag op professionele wijze met de keuze van uw rolluiken. Keuzes die u heeft:
1) Wilt u een ronde of afgeschuinde kast?
2) Welke kleur wenst u de lamellen? Wilt u graag een afwijkende kleur kast en geleiders?
3) Wilt u handbediende rolluiken of motorbediende?
4) Wilt u de motorbediende rolluiken bedienen door middel van een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via uw telefoon?

Bezoek onze showroom en laat geheel vrijblijvend een prijs bepalen voor uw situatie. Wilt u meer informatie over huisautomatisering en het bedienen van uw rolluiken via uw telefoon? Bekijk dan het onderstaande filmpje. Hogazon adviseert u graag over de mogelijkheden!
Algemene voorwaarden
In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN (voor kozijnen) en/of ROMAZOVOORWAARDEN (zonwering, overkappingen en garagedeuren) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank en te vinden op onze website.
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites