Rolluiken

Voordelen van rolluiken

De stevige pantsers van rolluiken voor uw ramen en deuren zorgen voor veiligheid, verduistering, privacy, geluidswering én isolatie! Al deze functies worden vervuld door rolluiken. Met rolluiken krijgt u het veilige gevoel en privacy wat u graag in uw eigen huis heeft.

Rolluiken die geleverd worden door Hogazon zijn altijd maatwerk en van de hoogste kwaliteit. Hogazon neemt graag bij u de maten op, waarna de rolluiken pas worden geproduceerd. Zo heeft u invloed op de afmetingen, kleur en vorm. Hogazon is maatverantwoordelijk en u loopt hierdoor geen enkel risico.

Opties rolluiken

Wij helpen u graag op professionele wijze met de keuze van uw rolluiken. Keuzes die u heeft:
1) Wilt u een ronde of afgeschuinde kast?
2) Welke kleur wenst u de lamellen? Wilt u graag een afwijkende kleur kast en geleiders?
3) Wilt u handbediende rolluiken of motorbediende?
4) Wilt u de motorbediende rolluiken bedienen door middel van een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via uw telefoon?

Bezoek onze showroom en laat geheel vrijblijvend een prijs bepalen voor uw situatie. Wilt u meer informatie over huisautomatisering en het bedienen van uw rolluiken via uw telefoon? Bekijk dan het onderstaande filmpje. Hogazon adviseert u graag over de mogelijkheden!

Rolluiken schoonmaken in 4 stappen

Rolluiken schoonmaken draagt bij aan een langere levensduur. Omdat u zo lang mogelijk wilt blijven kunnen genieten van uw rolluiken, is het belangrijk dat deze eens per jaar worden schoongemaakt. In een paar simpele stappen heeft u weer goed uitziende rolluiken. We adviseren u zowel de binnenkant als de buitenkant van het rolluik schoon te maken.

Waarschuwing rolluiken schoonmaken Stel bij het schoonmaken van de rolluiken uw eigen veiligheid voorop. Maak het uzelf gemakkelijk door het gebruik van de juiste gereedschappen en voorkom acrobatiek op hoogte.

Stap 1 verzamel attributen schoonmaak

Zorg dat u de volgende attributen bij u heeft als u start met het schoonmaken van rolluiken:

· Een zachte spons.
· Een zachte droge doek.
· Schoonmaakproduct met een PH-waarde kleiner dan 7.5.
· Schroevendraaier.

Stap 2 buitenzijde rolluiken

Om te kunnen starten met het schoonmaken van uw rolluiken zorgt u ervoor dat het pantser geheel naar beneden is zodat de lamellen tegen elkaar aan zitten*. Nu kunt u het vuil met een spons en een sopje verwijderen van de lamellen. Heeft u alles schoon kunnen poetsen? Wrijf de lamellen dan nog even na met de droge doek. *Let op: Heeft u rolluiken die u elektrisch kunt bedienen? Zorg er dan voor dat er geen stroom meer op het rolluik staat als u deze gaat schoonmaken!

Stap 3 binnenzijde rolluiken

Nu de buitenkant van het rolluik schoon is kunt u starten met de binnenkant. Dit doet u door de kap van het rolluik voorzichtig te verwijderen. Zo kunt u er het beste bij. U kunt de kap verwijderen door alle schroeven aan de buitenzijde van de kap eruit te halen. Haal daarna de kap van het rolluik naar u toe om hem te verwijderen.

Stap 4 smeren rolluiken

U bent bijna klaar. Het enige wat u nog te doen staat is het reinigen van de geleiders. Maak de rubbers van uw rolluiken goed schoon en smeer deze in met droogsmeermiddel. Ziezo! De schoonmaak van uw rolluiken zit erop.

Algemene voorwaarden
In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN (voor kozijnen) en/of ROMAZOVOORWAARDEN (zonwering, overkappingen en garagedeuren) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank en te vinden op onze website.

Actievoorwaarden
Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites