Door Hogazon op donderdag 22 december 2022
Categorie: Blog

Waarom rolluiken?

Rolluiken brengen vele voordelen met zich mee. Allereerst zijn rolluiken ideaal om ramen en deuren volledig mee af te sluiten. Rolluiken zorgen hiermee voor isolatie, veiligheid, privacy en rust. U heeft het hele jaar door profijt van rolluiken. Op zonnige dagen houdt een rolluik de warmte binnen waardoor de temperatuur binnen koel blijft. Dit bespaart veel geld op koelingskosten, bijvoorbeeld airco’s en ventilatoren. In de winter werkt het rolluik isolerend door de luchtlaag die zich tussen het rolluik en het raam bevindt. Hierdoor ontsnapt er minder snel warmte naar buiten toe. 

Rolluiken op zonne-energie

Naast reguliere rolluiken die een stroomaansluiting nodig hebben, kunt u ook kiezen voor rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken hebben een eigen stroomvoorziening/accu en worden opgeladen door een zonnepaneel, waardoor ze overal geplaatst kunnen worden zonder dat er stroomkabels naar binnen hoeven te lopen. Ook bij stroomuitval blijft het rolluik werken, wat bijdraagt ​​aan een gevoel van veiligheid en energiebesparing. Benieuwd naar onze opties met zonne-energie? Bekijk dan eens onze pagina over solar zonwering.

Hoe kunt u rolluiken bedienen?

Rolluiken zijn op vele manieren te bedienen. Denk hierbij aan handmatige opties of elektrische opties. Handmatige bedienen zijn bijvoorbeeld met een koord, staaf of schakelaar. Ook kunt u gaan voor een elektrische bediening, zoals een afstandsbediening of bediening via uw smartphone. In onze showroom kunt u deze verschillende bedieningsmogelijkheden zelf uitproberen. 

Rolluiken van Hogazon

Wij bij Hogazon zijn specialist in rolluiken en de montage daarvan. Wil u meer weten? Bezoek dan eens onze rolluiken pagina. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Biervliet of Vlissingen waar wij u verder kunnen adviseren over rolluiken en meer. Een afspraak maken? Neem dan contact op via telefoon, mail of ons online contactformulier. Wij helpen u hier graag verder met al u vragen en wensen. Je voelt je thuis, Hogazon.

Reacties Achterlaten