Waarom rolluiken?

Rolluiken-6

Rolluiken brengen vele voordelen met zich mee. Allereerst zijn rolluiken ideaal om ramen en deuren volledig mee af te sluiten. Rolluiken zorgen hiermee voor isolatie, veiligheid, privacy en rust. U heeft het hele jaar door profijt van rolluiken. Op zonnige dagen houdt een rolluik de warmte binnen waardoor de temperatuur binnen koel blijft. Dit bespaart veel geld op koelingskosten, bijvoorbeeld airco’s en ventilatoren. In de winter werkt het rolluik isolerend door de luchtlaag die zich tussen het rolluik en het raam bevindt. Hierdoor ontsnapt er minder snel warmte naar buiten toe. 

Rolluiken op zonne-energie

Naast reguliere rolluiken die een stroomaansluiting nodig hebben, kunt u ook kiezen voor rolluiken op zonne-energie. Deze rolluiken hebben een eigen stroomvoorziening/accu en worden opgeladen door een zonnepaneel, waardoor ze overal geplaatst kunnen worden zonder dat er stroomkabels naar binnen hoeven te lopen. Ook bij stroomuitval blijft het rolluik werken, wat bijdraagt ​​aan een gevoel van veiligheid en energiebesparing. Benieuwd naar onze opties met zonne-energie? Bekijk dan eens onze pagina over solar zonwering.

Hoe kunt u rolluiken bedienen?

Rolluiken zijn op vele manieren te bedienen. Denk hierbij aan handmatige opties of elektrische opties. Handmatige bedienen zijn bijvoorbeeld met een koord, staaf of schakelaar. Ook kunt u gaan voor een elektrische bediening, zoals een afstandsbediening of bediening via uw smartphone. In onze showroom kunt u deze verschillende bedieningsmogelijkheden zelf uitproberen. 

Rolluiken van Hogazon

Wij bij Hogazon zijn specialist in rolluiken en de montage daarvan. Wil u meer weten? Bezoek dan eens onze rolluiken pagina. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Biervliet of Vlissingen waar wij u verder kunnen adviseren over rolluiken en meer. Een afspraak maken? Neem dan contact op via telefoon, mail of ons online contactformulier. Wij helpen u hier graag verder met al u vragen en wensen. Je voelt je thuis, Hogazon.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.