Actie: € 200,00 korting per rolluik of screen op zonne-energie

Solar-rolluik-screen-2

Hogazon is uw expert op het gebied van rolluiken en screens op zonne-energie. Wij zijn verheugd om u te informeren over onze nieuwste actie waarmee u kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw huis van extra comfort en veiligheid kunt voorzien.

En nu hebben we een geweldige actie waarmee u € 200,00 kunt besparen op elke rolluik of screen op zonne-energie die u bij ons koopt. Dit is een beperkte tijd actie, dus aarzel niet om te profiteren van deze geweldige aanbieding. Deze actie loopt van 13 februari tot en met 30 april 2023. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Waarom kiezen voor rolluiken en screens op zonne-energie?

Wij vertellen u graag meer over de voordelen van screens en rolluiken op zonne-energie.

Geen stroomaansluiting of bedrading nodig

Zonwering op zonne-energie, zoals rolluiken en screens, kunnen zonder bekabeling worden gemonteerd. Er is geen stroomaansluiting of bedrading nodig, omdat ze werken met een afstandsbediening of draadloze wand-schakelaar.

Bespaar op energiekosten

Rolluiken en screens die werken op zonne-energie verbruiken geen netstroom, waardoor u op energiekosten bespaart. Zelfs bij indirect licht en bewolkt weer wekken de ingebouwde zonnepanelen stroom op, waardoor de accu wordt opgeladen en u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw zonwering.

Werkt tijdens stroomuitval

Zonwering op zonne-energie is ook ideaal bij (vlucht)deuren, omdat ze blijven werken tijdens een stroomstoring of calamiteit.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Zonwering op zonne-energie is duurzaam en beter voor het milieu, omdat het werkt op basis van zelf opgewekte energie. Bovendien gaat de solar zonwering lang mee. Kies dus voor zonwering op zonne-energie en geniet optimaal van uw terras, terwijl u bijdraagt aan een duurzame toekomst.


Mis deze kans niet om te profiteren van onze actie voor rolluiken en screens op zonne-energie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Lees meer op romazo.nl

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.