Waarom Kunststof Kozijnen

IMG_1230-Gayko-brochure

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Het is even een investering, maar kan op lange termijn enorm veel kosten besparen. Wij zijn zeker fan van kunststof kozijnen en laten je graag zien waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. In deze blog lees je alles over de voordelen van kunststof kozijnen.

Energie besparen

Met kunststof kozijnen bespaar je op de stookkosten. Dus we besparen op de energierekening. En dat is wat we willen. We willen allemaal onze woning verduurzamen. Maar hoeveel bespaar je nou eigenlijk als je je kozijnen vervangt door kunststof kozijnen?

De isolatie waardes van kunststof kozijnen

De waardes van isolatie worden met U-waardes weergegeven. Heel kort en eenvoudig uitgelegd: de U-waarde is de waarde die gerekend wordt aan energieverlies per vierkante meter. Hoe lager deze U-waarde is, hoe minder energieverlies. En daarmee hoe beter de isolatie.

Zo zien we bijvoorbeeld dat houten kozijnen een U-waarde van 2,4 hebben, en kunststof kozijnen een U-waarde van rond de 1,2. Dat is een van de redenen waarom onze overheid subsidie ( www.isde.nl ) op kunststof kozijnen geeft.

Besparen met HR++ glas

Uiteindelijk zijn de kozijnen slechts een klein deel van de totale ramen. Het grootste deel bestaat uit glas. Daarom worden de kozijnen altijd vervangen met het glas samen. En voor het glas wordt meestal HR++ glas gebruikt. Dit glas heeft de kenmerken stevig en hoog thermisch isolerend. De U-waarde van het HR++ glas is 1,1. Even voor uw vergelijk: gewoon glas heeft een U-waarde van 5,8 en dubbel glas een U-waarde van 2,7.

Beter energielabel voor uw woning

Als je je huis verkoopt, dan moet je een energielabel aan de koper kunnen tonen. Mede daardoor zijn velen bezig met het verduurzamen van hun woning. Door aanschaf van onze kunststof kozijnen verbetert u het energielabel van uw woning.

Onderhoudsvriendelijk

Door te kiezen voor kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen. Onderhoud is nauwelijks nodig. Afnemen met een zachte doek en een reinigingsmiddel is voldoende. Voor de zwaardere vervuiling kunt u bij ons een speciale onderhoudsbox aanschaffen. Na gebruik zien de kozijnen er weer als nieuw uit.

Inbraakveilig

Aan inbraakveiligheid is ook gedacht bij de productie van onze kozijnen zodat u met een gerust hart de deur uit kunt. Onze leverancier Gayko geeft aan dat er nog nooit is ingebroken via een Gayko kozijn. Dit komt mede door het ingenieuze systeem van tegengestelde sluitnokken.

Gayko

Gayko kozijnen worden in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen ontwikkeld en geproduceerd. Vereisten voor isolatie, veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Gayko Hogazon kozijnen hebben niet alleen een mooie uitstraling, ze zijn ook energiezuinig, veilig en onderhoudsvrij. Meer weten over Gayko kozijnen en deuren? Bezoek dan onze showrooms in Vlissingen of Biervliet. Hier kunt u de Gayko kozijnen zelf uitproberen.

Kunststof kozijnen van Hogazon

Bij Hogazon zijn wij specialist in kunststof kozijnen en vertellen wij u graag waarom u zou moeten kiezen voor kunststof kozijnen. Kom eens langs in een van onze showrooms of neem contact op via telefoon, mail of het online contactformulier. Meer informatie over kunststof kozijnen vindt u op onze pagina over kunststof kozijnen. Je voelt je thuis, Hogazon.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Lees meer op romazo.nl

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.