InBlindz® raambekleding

foto-InBlindz-2-evt-in-header

Met InBlindz® hoeft u geen gordijnen of jaloezieën meer te wassen. InBlindz® is een intelligent systeem dat raambekleding integreert in dubbele beglazing, van jaloezieën tot plisségordijnen tot duplisé gordijnen. InBlindz® brengt privacy en een rustige, frisse uitstraling in elke kamer, van badkamer tot woonkamer. U kunt de kamertemperatuur ook gemakkelijk reguleren. Daarbij is het hygiënisch en zijn er vele kleuropties waar u uit kunt kiezen.

Wat is InBlindz®?

InBlindz® is dubbele beglazing met jaloezieën, plissés of duplissés. Deze bevinden zich tussen het glas in. Het wordt op manier vervaardigd als dubbele beglazing en heeft dezelfde isolerende kenmerken. Het plaatsen van InBlindz® is hetzelfde als het plaatsen van dubbele beglazing. InBlindz® is goed te combineren met verschillende soorten glas zoals:

  • Hoog rendement glas (HR++)
  • lichtwerend glas
  • veiligheidsglas
  • brandwerend glas
  • gehard glas
  • geluidwerend glas

InBlindz® bediening opties

Er zijn verschillende manieren om InBlindz® te bedienen. Raambekleding kan worden voorzien van handmatige bediening of elektrische bediening. Handmatige bediening kan met touw, schuifmagneten, knoppen of staven. InBlindz® wordt elektrisch aangedreven door een interne of externe motor. In onze showroom kunt u deze bedieningen uitproberen en bepalen welke u het fijnste vindt. 

InBlindz® bij Hogazon

Wilt u meer informatie over InBlindz®? Kom dan eens langs in onze showroom in onze vestiging in Vlissingen of Biervliet. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Bekijk dan eens onze pagina over raamdecoratie. Voor persoonlijk advies en vragen kunt u ook contact met ons opnemen. Neem contact op via telefoon door te bellen naar onze vestiging in Vlissingen (0118-418477) of Biervliet (0115-482383). Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het online contactformulier in. Wij helpen u graag verder! Je voelt je thuis, Hogazon.

Copyright © hogazon.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Lid Koninklijke metaalunie

Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen door met hen in gesprek te blijven en onze processen blijvend te verbeteren, daarom zijn wij ook lid van de Koninklijke Metaalunie waardoor wij over een professioneel en uitgebreid platform kunnen beschikken om onze werkwijze en producten continu te kunnen optimaliseren.

Romazo

Wij zijn lid van de branchevereniging Romazo Professionals. Een vereniging die zich net als wij inzet voor het creëren van een beter binnenklimaat, een prettiger wooncomfort en het besparen van energie. Voor ons als Romazo Professional in Zonwering zijn kwaliteit en service heel belangrijk. Om dit te garanderen voldoen wij aan de kwaliteitseisen behorende bij deze certificering.

Officieel Smart Solar Shading Advisors bij Hogazon

Wij zijn officieel een 'Smart Solar Shading'-bedrijf. Dé Europese titel voor zonweringspecialisten die zich hebben verdiept in energiebesparende oplossingen en comfort. Door steeds strengere isolatie-eisen als BENG en TO-juli, in combinatie met de zo populaire grote glasoppervlakten in de huidige architectuur, is zonwering niet meer weg te denken in zowel nieuwbouw als bij renovatie. Als Gecertificeerd ‘Smart Solar Shading Advisor” helpen wij u graag verder.