Acties en blog

Ontdek ons ijzersterk kozijn!

foto-persbericht

Ongeluk: auto in voortuin in Vlissingen
Hogazon heeft vandaag een ludieke marketingactie uitgevoerd in Vlissingen. In de voortuin van het pand aan de President Rooseveltlaan staat een zwaar beschadigde auto tegen een aantal kozijnen aan. De tekst op een groot, rood spandoek illustreert de actie: "Ontdek ons ijzersterk kozijn"

"Met het plaatsen van de zwaar beschadigde auto, willen we laten zien hoe sterk onze kunststof kozijnen zijn", aldus Naser Assaf, eigenaar van Hogazon. Lachend antwoord hij op de vraag of de kozijnen echt zo sterk zijn: "Bezoekers mogen gerust met inbrekersgereedschap in onze showroom aan de slag."

Veiligheid
Volgens Assaf is inbraakveiligheid van kunststof kozijnen steeds belangrijker. De traditionele kozijnen (hout en kunststof) kunnen binnen 10 seconden vanaf buiten geopend worden. "Steeds meer mensen beseffen dat en kiezen daarom voor ijzersterke kozijnen van Gayko", vult vestigingsleider Jelle Meijer aan.

Blikvanger
De auto blijft de komende periode staan als blikvanger in de voortuin van Hogazon. Nieuwsgierige bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de auto, die overigens uit voorzorg helemaal is leeggehaald. 

Openingstijden

Hogazon Vlissingen
Ma. t/m vrij.
08:30 - 17:00
Za.
10:00 - 12:30
Zomersluiting
van 20/7 t/m 4/8
Hogazon Yerseke
Di. t/m vrij.
09:30 - 17:30
Za.
09:30 - 16:00
Zomersluiting
van 13/7 t/m 5/8
Copyright © hogazon.nl - Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites