Dakkapellen

Ruimte en licht met een dakkapel

Geef uw huis meer licht en ruimte met een dakkapel van Hogazon. Het schuine dak op uw bovenverdieping verruimen met een dakkapel zorgt voor een grotere leefruimte. Een dakkapel geplaatst door Hogazon kan prefab worden geleverd of opgebouwd worden op uw dak.

Knipping dakkapellen

De goed geïsoleerde Knipping Prolux™ dakkapellen worden volledig geproduceerd in de productiehal van Knipping in Zwaagdijk, Noord-Holland. Dit betekent dat uw dakkapel kant en klaar wordt geleverd, waarna Hogazon de montagewerkzaamheden bij u op het dak uitvoert. De dakkapel wordt geproduceerd van kunststof en aluminium. Hierdoor krijgt u een hoge isolatiewaarde en bovendien is uw dakkapel in 220 RAL-kleuren uit te voeren.

De dakkapel van Knipping heeft een gepatenteerde dakconstructie, waardoor er 25% meer licht en ruimte is dan in een andere, vergelijkbare dakkapel.

Ideale dakkapel

Standaard word uw dakkapel uitgevoerd met onzichtbare goten onder de dakpannen en een loodvervanger aan de voorzijde. De binnenzijde is afgewerkt met 120 minuten brandwerend materiaal en voorzien van een vensterbank. Er is zoveel keuze in vormen, kleuren en daklijsten dat u uw dakkapel helemaal naar uw eigen smaak en wensen kunt maken. En de montagetijd? Meestal binnen 1 dag! Graag stellen wij samen met u uw ideale dakkapel samen. Neem vrijblijvend contact met Hogazon op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u interesse? Vraag dan eens een dakkapel offerte aan.

Opbouw dakkapellen

Een opbouw dakkapel van Hogazon is de juiste keuze wanneer u absolute vrijheid wilt hebben in het kiezen van uw dakkapel. Ook wanneer de plaats van de dakkapel onbereikbaar is voor een hijskraan, is een opbouw dakkapel een goed alternatief. Hogazon heeft door de jaren heen vele dakkapellen opgebouwd. Een opbouw dakkapel van Hogazon is geplaatst binnen enkele dagen.

Neem gerust contact met Hogazon op om een vrijblijvende offerte op te laten maken voor het plaatsen van uw dakkapel.

Openingstijden

Hogazon Vlissingen
Di. t/m vrij.
08:30 - 17:00
Za.
10:00 - 12:30
Hogazon Yerseke
Di. t/m vrij.
09:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Za.
09:00 - 12:00


Hogazon Biervliet

Ma. t/m vrij.

09:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Za.

Op afspraak

Vakantieperiode:
Biervliet: 25 juli tot 11 augustus.
Copyright © hogazon.nl - Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites